Här fanns tidigare Emanuel Blumes blogg. Nu har den flyttat och finns på emanuelblume.se. Välkommen dit istället!
vit text

lördag 25 april 2009

Vindkraft och könsroller

Jag är nu som sagt mitt uppe i fallstudiekursen där vi analyserar Kungälvs kommun utan och innan, och så smångingom ska ta fram ett antal hållbara framtidsscenarier för kommun. Ett av mina fokus ligger på energiinfrastrukturen i kommunen, och häromdagen var jag tillsammans med min kurskamrat Frida och intervjuade VDn för Kungälv Energi.

Det finns ganska gott om fina planer på vindkraftsutbyggnad och andra hållbara lösningar hos Kungälv Energi, men jag höll på att sätta i halsen när jag slog upp årsredovisningen som vi fått av VDn.

Jag menar, det är rent komiskt! Maken till könsstereotypiska bilder brukar bara finnas i leksakskataloger och porrtidningar! Nog för att de har en del hållbara idéer om energiförsörjningen, men den sociala hållbarheten verkar det lite sämre ställt med. Till råga på allt är alla tekniska poster i företaget män, medan hela kundkontakt-personalen är kvinnor. Jag tror jag går och lägger mig.

3 kommentarer:

Fröken Evers sa...

fy fan

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

蚵仔煎Jack sa...

cool!i love it!情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,做愛