Här fanns tidigare Emanuel Blumes blogg. Nu har den flyttat och finns på emanuelblume.se. Välkommen dit istället!
vit text

måndag 14 november 2011

Mina hemliga lådor

Idag när jag var på jobbet ringde det plötsligt på mobiltelefonen. Displayen visade ett långt nummer med ett landsnummer jag aldrig sett förut. Det visade sig vara en man som på underlig brytning och minst sagt knagglig engelska försökte få mig att förstå att han stod med sin lastbil på gatan utanför och undrade om jag kunde komma ut. Jag kastade på mig jackan och flög nerför de sex trapporna, för jag hade vissa aningar om vad det var som hade kommit.Det visade sig stämma. En gladlyst est med tjocka glasögon hade parkerat sin gigantiska röda lastbil på Norra Allégatan utanför vår uppgång. Vi hjälptes åt att packa ur åtta lådor som skickats från ett skivtryckeri i Tallinn. Lådorna var inte helt lätta att få med sig upp på jobbet, men nu står de där. Väntande på att få följa med mig hem, en i taget, på spårvagnen.

Och vad innehåller de då? Min nya skiva, naturligtvis! 1000 exemplar av "Inte riktigt än", min popskiva som jag ägnat ungefär två år att planera, arbeta fram och spela in. Och nu jävlar har jag den här.


Själva skivsläppet kommer inte att bli förrän i februari-mars, eftersom jag vill ha ett fett releaseparty och musikerna inte var lediga förrän en bit framåt. Dock kommer det gå att smygköpa skivor av mig redan i december. Så behöver du en julklapp till någon men vet inte vad du ska skaffa? Här är ett hett tips!

Gå in på min Facebook-fanpage och klicka på gilla, så kommer jag att höra av mig när skivan finns att få tag på, vilket borde bli snart!


Inga kommentarer: