Här fanns tidigare Emanuel Blumes blogg. Nu har den flyttat och finns på emanuelblume.se. Välkommen dit istället!
vit text

torsdag 9 juni 2011

Hurra! Dom vill ha mig!

Idag fick jag ett telefonsamtal som gjorde mig så glad! Jag har ju sökt en hel del jobb sen jag tog ut min examen för några månader sen. Det ena mer spännande än det andra, och några mindre spännande, men ett av de jag allra helst ville ha blev jag kallad till intervju för för några veckor sedan.

Det var som miljömärkare för Naturskyddsföreningen. Utan att gå in för mycket på detaljer handlar det om Bra Miljöval-märkningen, men inte på produkter och varor som finns i affärer, utan på energi. Som fjärrvärme, el och liknande. Och det är ju precis vad jag är inriktad på! Och som jag dessutom är mest intresserad av!

Det känns lite overkligt. När chefen ringde i förmiddags höll jag precis på att bära ner tvätten till tvättstugan, och -plopp!- så frågar hon om jag är intresserad av att jobba för dem! Jag tappade fattningen några sekunder. Det har nog fortfarande inte riktigt sjunkit in mentalt.

En stjärtmesunge som ringmärkts av Naturskyddsföreningen. Försök själv hitta en bättre illustration!
Hur som helst, nu ska jag börja läsa in mig på elcertifikat, märkningskriterier och lite annat som det var ett tag sedan jag jobbade med sist.

Det här kommer att bli så kul!

Inga kommentarer: