Här fanns tidigare Emanuel Blumes blogg. Nu har den flyttat och finns på emanuelblume.se. Välkommen dit istället!
vit text

fredag 25 februari 2011

Sista chansen

Ikväll är det dags. Då spelar vi sista "normala" föreställningen av vårt spex, Bathorys Monster (eller Vampyrjägarens Guide till Transsylvanien). Sen har vi en draeggföreställning på lördag, men den är lite speciell.

Nåväl, har du inte sett spexet är det alltså sista chansen! Det är en sjukt rolig föreställning, full av vampyrer, zombies, vampyrjagande österrikare, musik, dans, spänning, passion, erotik, skräck, uppstoppade hundar, fäktning, explosioner och strudel. Det finns fortfarande några biljetter kvar! SMS:a mig på 0702-769750 så bokar jag åt er! De kostar bara 50 kr om du är medlem i en studentkår, annars 100 kr. 

van Helsing är mycket nöjd med sin Vampyrbekämparhjälm 1800®. Kollegan van Swieten är inte lika imponerad.


Draeggföreställningen på lördag kan man också komma på, men den är speciell såtillvida att inte ens vi själva vet vad som kommer att hända. Alla kommer att spela varandra spratt, ensemblen, orkestern och dekor. Tanken är att vet man inte hur det ska vara egentligen ska man inte upptäcka vad som är påhittat i stunden, men för den som inte har sett föreställningen innan blir det nog ganska rörigt, och man förstår inte det roliga i att alla plötsligt börjar gapskratta.

Hursomhelst, sista chansen att se Bathorys Monster! Vi ses på Studenternas Hus (Götabergsgatan 17) ikväll kl 19!

2 kommentarer:

Almina sa...

Jag är på jobbintervju innan spexet, och jag vet inte hur lång tid det tar! jag kommer så fort jag kan!

Emanuel Blume sa...

Skyndaskyndaskynda ftw!
Men lycka till på intervjun!!