Här fanns tidigare Emanuel Blumes blogg. Nu har den flyttat och finns på emanuelblume.se. Välkommen dit istället!
vit text

fredag 26 februari 2010

Offer för ett stövelben!

Jag spelade på Kajskjul 46 för en vecka sedan, och nu har det läckt ut topphemliga bootleg-inspelningar (på svenska: stövelben) på YouTube. Fast egentligen var det min vän Sven Bergersjö som filmade, och han frågade faktiskt mig innan han la ut dom.

Så om du missade spelningen i torsdags, men ändå vill ta del av två eller tre av låtarna så kan du titta retroaktivt här, och njuta av den live-iga atmosfären. Dock var det de två kanske mörkaste och något sentimentala låtarna som spelades in.


Ovan: Indien och NorgeOvan: Din Terapeut

Sen hör det till saken att ytterligare en låt spelades in, nämligen Raketen, men här blev det glapp i gitarrsladden, och massor av krångel med extramikrofoner och grejer, så jag lägger inte upp den här. Sök själv på YouTube om du vill utsätta dig...

3 kommentarer:

Sven Bergersjö sa...

Jo Raketen är ju rätt så mörk och såg man föreställningen kan man väl bli lite sentimental av att se den. :)
Fast om Indien och Norge är mörk så har jag nog totalt missat vad den handlar om. Sentimental däremot, ja.

Emanuel Blume sa...

Mjo, du har rätt, särskilt mörk är nog inte I&N. Fel ordval, var lite i brådska om jag skulle hinna klart med inlägget innan lunchen var slut...

Ullis sa...

Emanuel, jag älskar "Din Terapeut". Fullkomligt älskar den... fastän den ger mig lite ont i magen. Väcker frågan "Har jag utsatt någon stackare för detta? Har någon varit min terapeut, fast de helst av allt ville bli min älskare?" Men kanske är det just det den ska göra.