Här fanns tidigare Emanuel Blumes blogg. Nu har den flyttat och finns på emanuelblume.se. Välkommen dit istället!
vit text

måndag 27 oktober 2008

Utmaningen

Jag fick en sån där utmaning av Alex, där man ska skriva 7 saker om sig själv och sen "utmana" 7 stycken andra på deras bloggar att göra likadant. Det krävs ju inte  mycket kunskaper i matematik för att räkna ut att efter bara 11-12 utmaningar har alla människor på hela jorden skrivit dessa 7 saker på sin blogg (förutsatt att alla har en egen blogg, vilket är lite osannolikt).

Så jag tänkte göra en Isabel och svara på frågorna utan att utmana några andra, för att låta bli att medverka till denna globala informationskatastrof. Som sagt, det går ut på att nämna 7 saker om sig själv, varav minst hälften ska vara relativt otippade.

1. Jag ska flytta ifrån Göteborg på söndag. Till och med från Sverige. Då ska jag bo i Norge ett tag och jobba som miljöutredare. Detta är mitt examensjobb på kandidatnivå.

2. Jag är rymdnörd och har sett de galileiska månarna samt Titan med egna ögon.

3. Mitt personbästa på cykel på sträckan Göteborg-Klövedal (ca 9 mil) är 3 timmar och en kvart.

4. Jag hade en gång en bil, tro det eller ej. En röd Citroën BX 14. Sen kom jag på att jag inte behövde nån bil så jag gav den till pappa.

5. Jag kan inte spela volleyboll, för det gör så jäkla ont i handlederna i en vecka efteråt.

6. Jag har kommit på att jag gillar countrymusik, men försöker desperat förneka det för mig själv. Alltså inte Jill Johnsson och Shania Twain och sånt utan riktig bluegrass.

7. Jag köper alltid kläder på barnavdelningen. Att hitta kläder som passar på herravdelningen är en chans på miljonen. Att vara under 1.70 ryms tydligen inte i den svenska definitionen på man.

2 kommentarer:

catice sa...

Kul att du antog utmaningen trots din välmenande motstånd! Rymdnörd minnsann :) coolt

Klara sa...

Hej! Jag råkade gå in på aftonbladets hemsida klockan 0556 och upptäckte att det var rymdresa på gång några minuter senare. Började undra hur mycket utsläpp en sådan resa för med sig, googlade och hamnade på din blogg. haha. Jag måste bara säga att det verkligen var en fin blogg, jag gillade speciellt kylskåpsdikten. Men om du ändå är rymdnörd så kanske du har en uppfattning, är det väldigt skadligt för atmosfären eller är det lugnt? :)