Här fanns tidigare Emanuel Blumes blogg. Nu har den flyttat och finns på emanuelblume.se. Välkommen dit istället!
vit text

söndag 5 oktober 2008

Så var man kändis igen

"Jag såg dig i tidningen!" sa nån till mig igår. "Jaså" sa jag, och låtsades som det brukade hända ofta. Och idag var jag ju tvungen att springa till stadsbiblioteket och kolla upp det. Och mycket riktigt, där var man ju! Hade nästan glömt den där journalisten som ringde och ville ha en intervju mitt i en föreläsning.
Stor version här.

Och till råga på allt hittade jag en artikel till i en annan tidning. Närmare bestämt i Miljömagasinet. De hade dock satt en lite kryptisk rubrik.

Stor version här.

Tänk om det här var sista gången Gräsrotsorkestern omnämns i media? Emma flyttade till Tyskland för ett bra tag sen, och Fia flyttade till Lund nyss. Jag far till Norge om några veckor och Almina åker till Indien. Inte lätt att ha ett band då. Men det gäller att sluta på topp!

4 kommentarer:

Cyberhippien sa...

Vintern 2007 känns som ett lite konstigt begrepp. Vilken av dem? Varje år har faktiskt två vintrar, en i december och en i januari februari. Och utan att veta så tror jag ändå vi började i december 2006...

Jaja, har artiklarna givit något utslag i besökarstatistik på våra hemsidor? :)

Emanuel Blume sa...

Ja, det var ganska många formuleringar som blev lite konstiga faktiskt... Plus att det finns folk med på bilderna som inte står med i texterna, och att releasepartybilden är från fel releaseparty :)

Har inte kollat hemsidestatistiken, Spray har lagt in nåt nytt jättekonstigt statistiksystem som jag inte förstår mig på. Men MySpace verkar ha en tjugo besök om dan eller nåt!

Almina sa...

Och att jag spelar slagverk. På releasen i Malmö spelade jag knappt ens ägg (och inte djävulssolo på cajunen heller) eftersom vi hoppade över Debattblues. Jag spelade citron i cykelrappen eftersom jag i sista sekund innan vi drog igång låten insåg att jag glömt vårt special-cykelrap-instrument i Högsbo. :P

Emanuel Blume sa...

Ja, det blev lite konstigt med slagverksgrejen... Men tänk vilken tur att Rosalie tog de där bilderna!!